Forside > Om HAGI > Bliv medlem

Bliv medlem

HAGI LOGOEr du medlem af Haderslev Garnisons Idrætsforening (HAGI)?
Kan du svare ja, så har du mulighed for at nyde godt af rigtig mange fordele dit medlemskab giver.
Som medlem kan du blandt andet køre gratis til og fra sports- og Idrætsstævner, du får refunderet startgebyr eller dele heraf ved gennemførte løb/march/turneringer eller stævner. Endvidere er der mulighed for rabat på Idrætstøj. Er du i tvivl om muligheden for tilskud eller rabat, så kontakt et medlem af bestyrelsen.

På din lønseddel kan du se om du støtter din lokale Idrætsforening. Dansk Militært Idrætsforbund (DMI) trækker et beløb på 12,09  kroner over din lønseddel om måneden, hvis du er medlem af HAGI. Det er i øvrigt Forsvarets billigste aktive Idrætsforening. Trækkes der et andet beløb, på et par kroner og ører mere eller mindre, så er du medlem af en anden af Forsvarets Idrætsforeninger. Er du tidligere ansat eller pårørende (ægtefælle/samlever og børn) til ansat kan du også være/blive medlem, for kun 144 kroner om året. betaling  kan ske med bankoverførsel 
Regnr.: 7932 Kontonr.: 0001078002
Indmelding og ændring af medlemskab kan ske ved foreningens sekretær:
Jytte Damm-Nielsen, tlf.: +45 728 31 239. Internet: SLFR-G-ADM10
@mil.dk

Indmeldelse kan også ske via nedenstående online formular!

Gør foreningen og dig selv den tjeneste at kontrollere din lønseddel og giv dig selv mulighed for gode tilskudsordninger og vær samtidig med til at støtte din lokale Idrætsforening.

Vi glæder os til at se dig!
Bestyrelsen.Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.